Audiovisuele Piano   Geinspireerd op het eerste piano project is de onderstaande variant ontstaan.  Hierbij wordt er wederom begonnen met het ontmantelen ( ontheiligen) van een oude piano. vervolgens zijn de toetsen aangepast en is er een electriche flatscreen lift ingebouwd. De piano heeft een andere look gekregen en hiermee heb je uiteindelijk een verrassend presentatie meubel wat verzekerd is van een glimlach van de toeschouwers.

Abstracte Kerstbomen    Ten behoeve van een decoratieve aankleding voor een kerstbijeenkomst zijn er 2D/3D bomen geproduceerd uit isolatieplaten. Belangrijk bij dit project was de zeer beperkte opbouwtijd. De bomen hebben een houten basis waarin de verlichting is gemonteerd en zijn voorzien van reflecterende draden die voor een extra ruimtelijk effect zorgen. Als kers op de taart is er een piek in de vorm van een kleine spiegelbol aangebracht.  Ze kunnen altijd nog een 2e leven krijgen op een dance festival… met een beetje fantasie natuurlijk!

South piano     Wat is er mooier als spelen op een echte piano. Niet alleen voor de looks, maar ook voor het manuele gevoel. Dat was het uitgangspunt om een oude piano om te bouwen naar een digitale piano. Hiermee heb de uitstraling die het instrument verdient, maar behoudt je ook de mogelijkheid om hem te kunnen transporteren.

Big Lamp   Geinspireerd op een bekende design lamp is deze reus gemaakt in de werkplaats. Dit object wordt via Big Stuff te huur aangeboden voor evenementen en product presentaties. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze eye catcher aan te schaffen.

Awards   In samenwerking met het glasmuseum in Leerdam worden deze Awards in opdracht van Daf trucks gemaakt.

Vakkanjers Live   In kader van het thema  4 en 5 mei is er een activiteiten object bedacht en gemaakt waarmee kinderen tijdens vakkanjers live 2019 een led lichtje kunnen toevoegen.

Big Chandelier   Een deecoratieve blikvanger voor grote ruimtes. Dat is deze grote kroonluchter. Te huur via Big Stuff.nl

Online studio   Om de 1,5 mtr te kunnen waarborgen zijn er ook grote meubels nodig. Voor deze online studio is een extra grote presentatie tafel gemaakt. De overige onderdelen komen natuurlijk ook uit dezelfde koker.

Vals van Boxtheater    Het box theater heeft een project in de werkplaats gerealiseerd. Dit hield in een dialoog tussen 2 mensen die vanuit 2 uithoeken gaandeweg ontdekten dat ze nader tot elkaar stonden dan ze eerder hadden aangenomen. Een pittig stuk wat middels een after party toch een happy end kreeg. Na de voorstelling was er een borrel ondersteund door live muziek. Iets wat wel vaker voor komt in de werkplaats.

Project  boot    Al geruime tijd ligt deze Formosa Klipper in de werkplaats. Wat eerst een wrak was is langzaam getransformeerd naar een boot waar de wereld zeeen weer mee kunnen worden bevaren. Op de foto’s is een beetje te zien wat er zo allemaal aan gebeurd is. Eigenlijk is alles wel vervangen of gerepareerd. We bereiden ons nu voor op de laatste fase waarna de te waterlating gepland kan worden. Ook hier hebben we al vele nieuwe datums voor gepland….  De aanhouder wint! zullen we maar zeggen.

3D  logo   DHierbij een alternatieve methode om een driedimensionaal logo of beeld te maken. Zoals iedereen wel weet kun je dit tegenwoordig op 2D en 3D freesmachines laten produceren. Hieronder een aloude methode om eenvoudig zoiets te maken. Kost wel iets meer moeite maar is uiteindelijk wel veel goedkoper.

Fair Plaza   Een modulair standconcept ontworpen en gemaakt in de werkplaats. Geheel voorzien van verpakking t.b.v. transport en opslag. Deze stand wordt met een kleine crew binnen een dag opgebouwd.

“Snelgroeiende” boom     Voor een opdrachtgever werd in een week tijd een snelgroeiende boom gemaakt. De boom moest eenvoudig en zonder gereedschap in en uit elkaar worden kunnen worden gehaald.

Online studio Vakkanjers Live   In opdracht van Vakkanjers hebben in de werkplaats opnames plaatsgevonden van de finales en prijsuitreikingen van de vakkanjers challenge 2020.

Cafe Bord   Een relief in combinatie met verlichting zorgt voor een sfeervolle entree naar het cafe.