Faciliteiten

 
Faciliteiten    De verschillende faciliteiten kunnen afzonderlijk maar ook in combinatie met elkaar worden gebruikt voor korte en langere periodes.
Atelier     Een multifunctionele ontvangstruimte voorzien van een sfeervolle houtkachel. Een keuken met mogelijkheden, AV en projectie hulpmiddelen tot en met wat instrumenten in geval noodzakelijk piano, banjo of gitaar… Alle denkbare eenvoudige communicatiemiddelen zijn voor handen of kunnen worden ingebracht. In het gehele pand is wifi beschikbaar voor de verbinding met de rest van de wereld. Alle meubilair kan eenvoudig worden verplaatst zodat de indeling van deze ruimte geheel naar eigen inzicht is te veranderen.
Showroom     Tegenover het atelier is een ruimte die we als showroom kunnen gebruiken. Door een afscheiding d.m.v. een gordijn te sluiten ontstaat in samenwerking met het atelier een presentatie gebied voor producten. De stelling is naar eigen idee in te richten voor een productpresentatie of expositie. Ook kan dit gebied worden toegevoegd aan het atelier als event ruimte.
Werkruimte 1e etage     Boven het atelier is een werkruimte ( 70 mtr2) beschikbaar voor het ontwerpen en assembleren van kleinere objecten. Door de dakkoepel is er voldoende licht voor het uitvoeren van werkzaamheden waarbij daglicht van belang is. De aanwezige meubels en apparaten kunnen flexibel worden ingezet voor het realiseren van de projecten. Let op : het is er wel warm in de zomer!
Werkplaats     De grote ruimte achter het atelier en showroom is beschikbaar voor het produceren, restaureren van grotere objecten, het maken van grote schilderingen of andere toepassingen. Er zijn allerlei basisgereedschappen beschikbaar voor de realisatie van de diverse projecten. Denk hierbij aan houtbewerkingmachines, elektrische handgereedschappen, lasapparatuur, afwerkingmaterialen etc. etc.  De ervaring leert dat per project gereedschappen worden ingezet en aangevuld. Met het oog op veiligheid worden sommige gereedschappen onder begeleiding van een vakman ter beschikking gesteld. Het is ook mogelijk om specialisten actief in de werkplaats te betrekken bij de uitvoering van projecten of prototypen.
Opslag     Ten behoeve van de onderhanden zijnde projecten zal er tijdelijk een opslag behoefte ontstaan. hierin kan worden voorzien door de werkplaats middels een ruim opgezette stelling waarin de materialen, deelproducten of eindproducten kunnen worden gestald.

Tarieven De onderstaande prijslijst geeft een indicatie van de kosten per dag. Per project wordt een opgave gedaan van de te verwachten activiteiten en de daarbij horende kosten. Deze kosten vallen meestal wat lager uit als de dagprijzen.  De verbruik en huurkosten worden achteraf gefactureerd. Prijzen zijn exclusief BTW.

  • Gebruik atelier voor bijeenkomsten € 50,00/dag excl. koffie, thee etc. exclusief catering en aanvullende materialen ( 8.00 t/m 17.00 uur)
  • Gebruik showroom voor bijeenkomsten € 25,00/dag
  • Gebruik De gehele Werkplaats voor evenementen € 250,00/weekend
  • Gebruik atelier voor projecten 8.00 t/m 17.00 uur € 20,00/dag
  • Gebruik atelier voor repetities van 19.00 t/m 23.00 uur € 35,00/avond
  • Gebruik Atelier voor repetities in weekend van 10.00 t/m 17.00 uur € 50,00/dag
  • Gebruik werkruimte 1e etage voor projecten € 12,50/dag (1 werkplek + gebruik werktafels incl. kleine opslag)
  • Gebruik werkplaats ( max. 25 mtr2) voor projecten € 25,00/dag + faciliteiten in overleg of onder begeleiding ( machines/gereedschap)
  • Gebruik opslag t.b.v. projecten in stelling € 15,00/mnd ( 1 vak is 3 mtr2)
  • Opslag op vloer € 5,00/mtr2/mnd

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hayk Swinkels – 0651753943 – Info@werkplaatsboxtel.nl