Evenementen

Het komende jaar zullen we vanuit de werkplaats een aantal evenementen gaan organiseren. Gevoed door het collectief, maar zeker ook aangevuld door de input van omliggende netwerken proberen we De Werkplaats een eigen signatuur naar de buitenwereld te geven.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

open dag werkplaats 3 april 2016

3 april 2016 @ 13:00 - 19:00

Op 3 April houden we weer een Open Dag in de Werkplaats!  Hierbij is er vanaf 13.00 uur de mogelijkheid om te zien,ervaren en eventueel te proberen wat je hier allemaal kunt komen doen. De begeleidende docenten zullen zelf of in samenwerking met studenten van hen “acte de présence” geven. Ook is er de mogelijkheid om je voor diverse geplande projecten/cursussen of workshops voor de periode april t/m juli 2016 in te schrijven.

Tussen 15.00 uur en 16.00 uur zal er een lezing worden gehouden door Rini Linsen met de titel:  ” l’existance ou etre,  het intuïtief waarnemen “, Een beknopte lezing van een klein uur over de “aangeboren wil om te creëren”. Het valt uiteen in een 3-tal onderdelen: Inleiding tot het existentialisme en de fenemologie en wat er aan vooraf ging in het licht van andere ontwikkelingen zoals de de logisch positivisten van de “wiener kreis” en het klassiek filosofische van Kant, Hegel en Heidegger. Het tweede deel is geënt op de idee achter het existentialisme en de fenemologie, de gedachtegang in de context geplaatst. Het derde onderdeel behelst de praktische invulling binnen “de werkplaats”. Het waarom? De wil om te creëren en het aangeboren talent. Wat is talent?

Om 17.00 uur zal een nieuw muziek gezelschap de middag muzikaal komen opluisteren. Nerd Pi is de naam van een trio bestaande uit Drums/ Hammond en Contrabas, deze middag versterkt met gast muzikant Harrie Hendriks op gitaar en zang. Natuurlijk zal er ook een passend culinaire invulling die middag aanwezig zijn…

De Open dag wordt rond 19.00 uur afgesloten… of iets later.

Gegevens

Datum:
3 april 2016
Tijd:
13:00 - 19:00

Organisator

Hayk

Locatie

De Werkplaats
Industrieweg 15
Boxtel, 5281RW Nederland
+ Google Maps
Site:
www.werkplaatsboxtel.nl