€12,50

Op 30 en 31 maart en op 6,7,13,14,19 en 20 April 2018 speelt het BOXtheater ……. VALS
Een productie bestaande uit drie stukken; waar verlangen, strijd, reislust, wanhoop en & hoogmoed je aan het denken zetten.
Drie stukken die je elke keer weer verrassen zoals je dat van het BOXtheater gewend bent; afgewisseld door een korte wandeling tussen de 3 locaties.

De kaartverkoop is gestart. Via www.boxtheater.nl scrol je door naar Reserveringen.
De kosten bedragen €12,50 per kaartje.

EXTRA: dit jaar na elke speelavond een gezellige after-party met live muziek op de locatie : In de Werkplaats in Boxtel zullen er vanaf 23.00 uur optredens plaatsvinden van diverse band.  Op 19 april zal er een optreden zijn van Almost famous.  Lekkere muziek om naar te luisteren of om een borrel mee te drinken!

Almost Famous
Almost Famous is een bandje dat bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die over de tijdspanne van ruim 30 jaar toch een beetje vrienden voor het leven zijn geraakt. De mannen kijken terug op een flinke periode waarin elk weekend werd gespeeld. Door jarenlange ervaring en routine vinden de muzikanten elkaar nog blindelings zonder dat de muziek op de automatische piloot wordt gespeeld. Met veel lol, energie en enthousiasme wordt een verrassende mix van covers gebracht die vaak al even verrassend zijn bewerkt. Almost Famous speelt een gevarieerde set van soms bekende, soms minder bekende nummers waarbij melodische popnummers worden afgewisseld met stevige op funk-blues gebaseerde songs. Goed geluid en goed gespeeld met een aanstekelijk enthousiasme. Almost Famous is: Johan van Summeren (drums), Eduard Goyvaerts (bas & vocals) Hayk Swinkels (piano, Hammond, keyboards), Harrie Hendriks (gitaar & vocals) Hans Berkvens (vocals)

www.boxtheater.nl